GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πιθανό δίλλημμα του Γιώργου Παπανδρέου...

Ένα ενδιαφέρον θέμα θέτει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, όπως γράφεται σε κυριακάτικη εφημερίδα, σύμφων...


Ένα ενδιαφέρον θέμα θέτει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, όπως γράφεται σε κυριακάτικη εφημερίδα, σύμφωνα με γνωστό στέλεχος, από εκείνα που δεν έμειναν στο ΠΑΣΟΚ του Β. Βενιζέλου και ακολούθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Όσοι γνωρίζουν ποιος υπογράφει το θέμα στην εφημερίδα, είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι το δημοσίευμα απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού.
Ο κ. Σημίτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υποστηρίζει την ιδέα, όχι και τόσο νέα, σε περίπτωση που γίνουν πρόωρες εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ, να κατέβουν ως ενιαίος σχηματισμός, ευρωπαϊκών δυνάμεων, για να διεκδικήσει την κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος του οποίου, κατά την άποψη του κ. Σημίτη που καταγράφεται σε άρθρο του στο «ΒΗΜΑ», επιδιώκει τον διπολισμό.
Το ενδιαφέρον που βρήκε το στέλεχος που προαναφέρθηκε, είναι τι θα κάνει, σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο δεν θα ήθελαν σε ένα τέτοιο σχήμα ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε το «παιδί του Σημίτη», όπως τον αποκαλεί, Θεοδωράκης, αλλά ούτε και ο ίδιος ο Σημίτης, που είναι γνωστός πολέμιος των Παπανδρέου.
Όπως έλεγε, οι λύσεις που μένουν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος δεν κατόρθωσε, μέχρι τώρα, να αναπτύξει το κόμμα που ίδρυσε, είναι δύο: ή να πάει στο σπίτι του, ή να συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον το ερώτημα και για τους φίλους του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
http://agenda-news.gr/doliofthores/to-pithano-dillimma-tou-giorgou-papandreou#.VWGk8CN4g1s.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση