GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Τα ψέμματα τελειώνουν...

Στην εκτίμηση πως πολιτική λύση στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρχει , προέβη ο Κώ...

Στην εκτίμηση πως πολιτική λύση στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρχει , προέβη ο Κώστας Καραγκούνης αποτιμώντας τα αποτελέσματα του Eurogroup. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΝΔ «για ακόμη μια φορά, ξεκαθαρίστηκε ότι όλη αυτή η διαπραγμάτευση αφορά στην τρέχουσα αξιολόγηση του 2ου προγράμματος και όχι σε μια συμφωνία – γέφυρα που ισχυριζόταν η κυβέρνηση» κάτι που αποδεικνύει σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως « όλες οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση ήταν ψέματα».
Ο κ. Καραγκούνης σε δήλωσή του τονίζει πως για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες υπάρχει αίσθηση προόδου και πως «ο καθένας καταλαβαίνει ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση» που γινόταν για 100 ημέρες ήταν πυροτεχνήματα προπαγάνδας».
Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη «το μόνο συγκεκριμένο που μάθαμε σήμερα, ήταν η συμφωνία για αύξηση του ΦΠΑ που προμηνύει φοροεπιδρομή».
Για τον Εκπρόσωπο της ΝΔ με τη σημερινή συνεδρίαση «έγινε σαφές ότι πρώτα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την Τρόικα - Θεσμούς και ύστερα έγκριση από το Eurogroup και εκταμίευση». Μάλιστα ο κ. Καραγκούνης τονίζει πως «τα ψέματα τελειώνουν» καθώς «η οικονομία δεν αντέχει την ασφυξία και ο λογαριασμός μεγαλώνει».

1 σχόλιο

  1. Η κυβέρνηση Σύριζα δυστυχώς ..και θα το δούμε όλοι είναι θέμα ημερών να παραδώσει πνεύμα...απλός είναι κυβέρνηση ΥΠΟΥΡΓΏΝ, όλοι οι άλλοι μηχανισμοί κάτω από υπουργούς είναι ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και Γερμανοτσολιάδες ... ΑΝΤΊ να στραφεί ο ΣΎΡΙΖΑ στο ΛΑΟ στους ιδιωτικούς υπάλληλους που στενάζουν, τους ανέργους,στους απλούς Γεωργούς κ.τ.λ τρέχουν να διασφαλίσουν τους δημοσίους υπαλλήλους...

    Και αφού λένε αριστερά δεν κάνουν πράξεις αριστερές ΝΑ πουν ΤΕΛΟΣ αυτά σας προτείνουμε,αυτά μπορούμε, αυτά δεν μπορούμε ..

    Τώρα η βλακείες και η απειλές θα κάνω δημοψήφισμα ,η θα κάνω εκλογές, ΧΕΣΤΉΚΑΝΕ οι τοκογλύφοι... Αν τα λέει αυτά ο ΣΎΡΙΖΑ για να ΠΆΡΕΙ νομιμοποίηση από τον ΛΑΌ δεν ξέρει ΌΤΙ ΤΗΝ ΈΧΕΙ;;; να περάσει νόμους ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ υπέρ του ΑΠΛΟΎ ΛΆΟΥ, να κάνει στάση πληρωμών, στάση εισαγωγών και όποιος δεν υπακούσει ακόμα και βουλευτές της αντιπολίτευσης να τους λέει ΑΥΤΆ λέει ο νόμος....Όμως για να γίνουν αυτά θέλει οργάνωση από τα κάτω στρώματα του ΛΆΟΥ με σοβαρές ρήξης...Υπάρχει αυτή η δυναμική ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΌΧΙ κατηγορηματικά ΌΧΙ...

    Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ ότι έπεσαν στην παγίδα του Σαμαροβενιζελου ΔΕΝ εξέλεξαν πρόεδρο της δημοκρατίας ώστε
    να τους ΔΏΣΟΥΝ τον μουτζούρη ξέροντας ότι αν τολμούσαν να περάσουν τα μέτρα Χαρδούβελη ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ θα ερχόταν η ΑΡΙΣΤΕΡΆ από κάτω με ότι αυτό συνεπαγόταν...ακόμα και με ΑΊΜΑ..

    Τώρα είναι θέμα ήμερων να σκοτώσουν (οι αριστεροί) ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΆ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση