GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάλοπ-έκπληξη: Λάθος η κυβερνητική στρατηγική με τους δανειστές

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές είναι περισσότεροι εκείνοι που θεωρούν λάθος τη στρατηγική της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους δαν...

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές είναι περισσότεροι εκείνοι που θεωρούν λάθος τη στρατηγική της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές από εκείνους που την κρίνουν ως σωστή.

Το γκάλοπ του Πανεπιστημίου Μακεδονία καταγράφει την πτωτική πορεία των θετικών αξιολογήσεων από το 72% τον Φεβρουάριο στο 45,5% τον Απρίλιο και στο 35% τον Μάιο.

Και αντίστοιχα την άνοδο των αρνητικών απόψεων από το 22,5% τον Φεβρουάριο στο 39,5% τον Απρίλιο και στο 41% τον Μάιο.

Το 35% συμφωνεί με τους κυβερνητικούς χειρισμούς και, ταυτόχρονα, ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρανα τηρήσει το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεών του. Αντίθετα το 61% προτιμά να κάνει «σκόντο» ώστε να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους.

Οι Έλληνες, στην δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονία για τον Σκάι, εμφανίζονται μοιρασμένοι για το πώς πρέπει να χειριστεί η κυβέρνηση μια ενδεχόμενη συμφωνία με τους εταίρους. Το ένα τρίτο θέλει η συμφωνία να περάσει από τη Βουλή, το 28% να τεθεί σε δημοψήφισμα και το 27% να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.



Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην δεύτερη θέση έρχεται ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.



Στην πρόθεση ψήφου που καταγράφει η δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων φτάνει στις 20 μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 36,5%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 15,5%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι με 6%, το ΚΚΕ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ με 3%. Το γκάλοπ έγινε για τον Σκάι.







1 σχόλιο

  1. ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΎ…..

    Οι ξεδιάντροποι, οι αλήτες, οι άχρηστοι ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ μέχρι και σε αυτό φτάσανε για να κερδίζουν συμπάθεια, ΚΑΨΑΝΕ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΓΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΟΥ MEGACHANEL, δεν ξέρω και ποιους άλλους, και ΝΑ ΠΟΥΝΕ κατά την προσφιλή τους τακτική, να κλαφτούν ως μωρές παρθένες ότι οι πολιτικοί τους αντίπαλοι έκαψαν το θεατράκι αλλά αυτοί σε πείσμα τους θα το ξαναφτιάξουν, με την βοήθεια της Δούρου, ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ…..Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΩΧΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ….!
    Από πριν γίνουν κυβέρνηση το έδειχναν τι θα κάνουν, αλλά τώρα ξεσάλωσαν….
    ΠΑΣ ΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΠΑΣ ΜΗ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΧΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ. ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΕΙΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ……. Και η ηγεσία του Σύριζα αυτό πιστεύει και αυτό έχει μεταλαμπαδεύσει στους υπηκόους της, στις βλαμμένες και στους βλαμμένους που την αποδέχονται, που έχουν δεχτεί και ενσωματώσει την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει μια ομάδα αλητών, μια ομάδα πρακτόρων της Τουρκίας με την οποία έχουν συμφωνήσει μέσω των λαθρομεταναστών να της παραδώσουν την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση