GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια βεντέτα στην Αγία Βαρβάρα - Νέος εμπρησμός σε σπίτι

Ένας ακόμα εμπρησμός σημειώθηκε το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, όπου έχει ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά, από ...

Άγρια βεντέτα στην Αγία Βαρβάρα - Νέος εμπρησμός σε σπίτι

Ένας ακόμα εμπρησμός σημειώθηκε το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, όπου έχει ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά, από την περασμένη Παρασκευή.

Η βεντέτα ξεκίνησε όταν 21χρονος Ρομά έπεσε με το ΙΧ αυτοκίνητό του πάνω σε δύο ομόφυλούς του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 45χρονο και σοβαρά έναν 31χρονο.

Περίπου 70 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από το πατρικό σπίτι του 21χρονου, ο οποίος παραδόθηκε το μεσημέρι στην Αστυνομία, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική, που έσβησε εγκαίρως την πυρκαγιά.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για το νέο εμπρησμό που σημειώθηκε, διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση