GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η Ανν Μίρα, μητέρα του Μπεν Στίλερ

Η Νεοϋορκέζα ηθοποιός και κωμικός Ανν Μίρα (Anne Meara), γνωστή από την τηλεόραση όπου έπαιζε σε σκετς με τον άντρα της Τζέρυ Στίλερ δι...

Πέθανε η Ανν Μίρα, μητέρα του Μπεν Στίλερ Η Νεοϋορκέζα ηθοποιός και κωμικός Ανν Μίρα (Anne Meara), γνωστή από την τηλεόραση όπου έπαιζε σε σκετς με τον άντρα της Τζέρυ Στίλερ διακωμωδώντας το γάμο τους, απεβίωσε το Σάββατο, σύμφωνα με την οικογένειά της, σε ηλικία 85 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Μίρα, μητέρα του ηθοποιού Μπεν Στίλερ, ήταν παντρεμένη με τον Τζέρυ Στίλερ, ο οποίος βρίσκεται εν ζωή, 62 χρόνια και εργάστηκαν μαζί για το ίδιο σχεδόν χρονικό διάστημα.

Η Μίρα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1929 και ξεκίνησε τη καριέρα της παίζοντας σε καλοκαιρινούς θιάσους. Στην τηλεόραση έπαιξε πρώτη φορά το 1954 (The Greatest Gift, NBC), σύμφωνα με βιογραφικά στοιχεία της στο MTV.com. Γνωρίστηκε με τον άντρα της το 1953 σε γραφείο ατζέντη και παντρευτήκαν λίγους μήνες μετά. Ξεκίνησαν δουλεύουντας μαζί σε έναν θίασο κωμικών και μετά δημιούργησαν το δικό τους ντουέτο, που τους έκανε γνωστούς στην αμερικανική τηλεόραση και ιδιαίτερα στο "Ed Sullivan Show."

Τα κωμικά σκετς τους βασίζονταν σε επεισόδια από το γάμο τους και στο ύψος τους (ο Στίλερ ήταν 1,62 μ και αυτή ψηλότερη) και στην καταγωγή τους (αυτός ήταν Εβραίος, αυτή ήταν ιρλανδέζικης καταγωγής).

Ξεκίνησαν να δουλεύουν ξεχωριστά τη δεκαετία του 1970, και εκείνη έπαιξε στις ταινίες "The Out-of-Towners" και "Lovers and Other Strangers", ενώ εμφανίστηκε και στην τηλεόραση, στα "Kate McShane", "The King of Queens" και "Sex and the City."

Εκτός από το γιό της Μπεν έχει και μια κόρη, 'Εϊμυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση