GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένουν στην Αττική τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Παρατείνεται η παραμονή του ιερού σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο ναό της Αττικής μέχρι και τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (εορτή του...

Παραμένουν στην Αττική τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας Παρατείνεται η παραμονή του ιερού σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο ναό της Αττικής μέχρι και τη Δευτέρα 1η Ιουνίου (εορτή του Αγ. Πνεύματος).

Το αίτημα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου διατυπώθηκε από τον Επίσκοπο Φαναρίου Αγαθάγγελο, γενικό διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος προς το Βατικανό και το Ρωμαιοκαθολικό Πατριάρχη Βενετίας και έγινε αποδεκτό. 

Λόγος της παράτασης ήταν η αθρόα συμμετοχή των πιστών και το σχετικό αίτημά τους προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να προσκυνήσουν πιστοί και από άλλα μέρη της Ελλάδος.

Την Κυριακή 24 Μαΐου το ιερό σκήνωμα θα μεταφερθεί στον Πειραιά όπου θα τεθεί σε προσκύνημα μέχρι τις 18.30 στην Αγία Τριάδα του Πειραιά και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αγία Βαρβάρα. Καθ' όλη την ερχόμενη εβδομάδα θα τελούνται καθημερινά η Θεία Λειτουργία και Ιερές Ακολουθίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση