GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπάει το άβατο των κόκκινων γραμμών...

Yannis Koutsomitis  Συνομιλία Γιούνκερ - Τσίπρα με ανακοίνωση-βόμβα. Ενώ χαιρετίζουν την πρόοδο των τελευταίων ημερών κλπ κλπ, ακολουθεί ...

Yannis Koutsomitis
 Συνομιλία Γιούνκερ - Τσίπρα με ανακοίνωση-βόμβα.
Ενώ χαιρετίζουν την πρόοδο των τελευταίων ημερών κλπ κλπ,
ακολουθεί η βόμβα:
"Συζήτησαν συγκεκριμένα την ιδιαίτερη σημασία των μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό σύστημα ώστε να είναι δίκαιο, δημοσιονομικά βιώσιμο και αποτελεσματικό ως προς την καταπολέμιση της φτώχειας στην τρίτη ηλικία.
Συζήτησαν επίσης την ανάγκη οι εξέλιξη των μισθών και οι θεσμοί της αγοράς εργασίας να είναι υποστηρικτικές στη δημιουργία θέσεων εργασία, στην ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή.
Σε αυτό το πλαίσιο, συμφώνησαν στον ρόλο ενός μοντέρνου συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων, το οποίο θα πρέπει να διαμορφωθεί μέσα από ευρεία διαβούλευση και να πληροί τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Οι εποικοδομητικές συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν στα πλαίσια του Brussels Group".
Επιτέλους, σπάει το άβατο των κόκκινων γραμμών στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά και ο Τσίπρας φαίνεται να κερδίζει το θέμα των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση