GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρασινίζει ο... Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να σκάσει τη βόμβα με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν. Οι πράσινοι μετά από αρκετό καιρό που παλεύουν την υπ...

Πρασινίζει ο... Εσιέν Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να σκάσει τη βόμβα με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν. Οι πράσινοι μετά από αρκετό καιρό που παλεύουν την υπόθεση του Γκανέζου μέσου, πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τριφύλλι τα 'χει βρει στο οικονομικό με την πλευρά του παίκτη, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται λίγο πιο κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο).

Η πρόταση που έγινε στον παίκτη αλλά και η προοπτική της Ευρώπης, τον καλύπτει απόλυτα, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θέληση που έδειξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να τον φέρουν Ελλάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στην χώρα μας οι εκπρόσωποι του Εσιέν για τις τελικές συζητήσεις με τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα, ούτως ώστε να 'χουμε οριστικά τον... γάμο!

Ουσιαστικά φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει το deal και φυσικά o 32χρονος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να αποδεχθεί πως είναι «ταύρος» (λόγω και κάποιων τραυματισμών που 'χε βγάλει τελευταία).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση