GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κλίντον θα γίνει και πάλι ένοικος του Λευκού Οίκου;

Για ακόμη μια φορά στη ζωή του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, θα γίνει και πάλι ένοικος του Λευκού Οίκου. Αυτή τη φορά όμως....

Ο Μπιλ Κλίντον θα γυρίσει στο Λευκό Οίκο... αν το θέλει η Χίλαρι
Για ακόμη μια φορά στη ζωή του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, θα γίνει και πάλι ένοικος του Λευκού Οίκου. Αυτή τη φορά όμως... από την πίσω πόρτα. Για την ακρίβεια ως σύζυγος της προέδρου αυτή τη φορά, της Χίλαρι Κλίντον. Όπως είπε ο πρώην πρόεδρος θα ξαναμετακόμιζε στον Λευκό Οίκο αν η σύζυγός του κέρδιζε τις επόμενες εκλογές, και "αν μου το ζητούσε".
Σεσυνέντευξη που έδωσε στο κανάλι CBS και την εκπομπή του Ντέιβιντ Λέττερμαν, ο Κλίντον, που ήταν πρόεδρος από το 1993 έως το 2001, ερωτήθηκε πώς αν βλέπει πιθανότητες να μετακόμιζε πίσω στην προεδρική κατοικία.
"Πρώτα απ΄ όλα, η Χίλαρι πρέπει να κερδίσει το χρίσμα του κόμματος. Αν κερδίσει το χρίσμα, τότε πρέπει να κερδίσει τις εκλογές", είπε ο πρώην πρόεδρος για τη σύζυγό του, που ηγείται στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών για πρόεδρο το 2016. "Αν κερδίσει τις εκλογές, οι πιθανότητες είναι 100 τοις εκατό να ξαναμετακομίσω εκεί... Αν μου το ζητήσει", είπε στο ακροατήριο της εκπομπής, που ξέσπασε σε γέλιο.
Και πρόσθεσε, "Σύμφωνα με την εμπειρία μου από τότε που έφυγα από τον Λευκό Οίκο, όταν ο πρόεδρος από οποιοδήποτε από τα δύο κόμματα σου ζητάει κάτι, λες ναι. Οπότε, ελπίζω να μου κάνει την πρόσκληση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση