GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στην τοποθέτηση της Παναρίτη στο ΔΝΤ

Στην τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη, στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αντιδρούν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις τους...

Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στην τοποθέτηση της Παναρίτη στο ΔΝΤ

Στην τοποθέτηση της Έλενας Παναρίτη, στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, αντιδρούν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ με ανακοινώσεις τους.

Συγκεκριμένα, το Ποτάμι αναφέρει: «H συμφωνία καθυστερεί αλλά τα στελέχη της διαπραγμάτευσης ήδη ανταμείβονται» και σημειώνει: «Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερα προσόντα από το πρώην βουλευτής Επικρατείας του Γιώργου Παπανδρέου».

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «ένα ακόμη εμβληματικό πρόσωπο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού», επισημαίνοντας ότι «αφού λάμπρυνε τη θέση του βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην οποία τη διόρισε ο κ. Γ. Παπανδρέου το 2009 και αφού απέκτησε πλούσια εμπειρία από το πρώτο μνημόνιο, έρχεται τώρα να βοηθήσει την κυβέρνηση Τσίπρα/ Καμμένου στη σύναψη και διαχείριση του τρίτου μνημονίου. Τα αποθέματα εμπειρίας και πολιτικού ήθους της νέας εκπροσώπου στο ΔΝΤ συνιστούν εγγύηση επιτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση