GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί; Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Καμμένο για τη νατοϊκή βάση στο Αιγαίο...

Αποστάσεις από την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για δημιουργία νέας βάσης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πήρε ο ...

Αποστάσεις από την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για δημιουργία νέας βάσης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και υπεύθυνος τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, Ελληνισμού της Διασποράς, δήλωσε  ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι αντίθετη με την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.
"Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ότι η εξωτερική και η αμυντική πολιτική της χώρας πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας, της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Οι στόχοι αυτοί δεν εξυπηρετούνται - αντιθέτως βλάπτονται από την ένταση της στρατιωτικοποίησης και την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή", δήλωσε ο κ. Μπουρνούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση