GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς «σφάζει» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η «Αυγή»...

Η «Αυγή», με ομολογουμένως «χειρουργικό» τρόπο, ¨σφάζει¨ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Επικαλούμενη δημ...

Η «Αυγή», με ομολογουμένως «χειρουργικό» τρόπο, ¨σφάζει¨ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Επικαλούμενη δημοσιεύματα γράφει ότι η πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε μομφές από μέλη του προδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα για το γεγονός ότι αρνήθηκε να δώσει τα αποθεματικά της Βουλής, όπως επίσης και γιατί καθυστερούσε να ορίσει ημερομηνία για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα επικυρώσει τον διορισμό του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε επεισόδιο με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος της ζήτησε να ορίσει την Επιτροπή είτε για την Τετάρτη είτε για τις 8.30 το πρωί της Πέμπτης, πριν αναχωρήσει με τον πρωθυπουργό για τη Ρίγα της Λετονίας, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα του Σύριζα: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόεδρος της Βουλής εκτός των άλλων δέχθηκε μομφές για την καθυστέρηση εκ μέρους της του ορισμού ημερομηνίας για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία καλείται να επικυρώσει τον διορισμό του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ» και συνεχίζει «όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη 19 Μαΐου, στις 11.30 το βράδυ, το γραφείο του υπουργού Επικρατείας ενημερώθηκε ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με θέμα την διοίκηση της ΕΡΤ έχει οριστεί για την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 10.30 το πρωί, την ώρα που ο Νίκος Παππάς θα ταξίδευε συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στην Ρίγα της Λετονίας.

Με δεδομένο ότι ήταν πρακτικώς αδύνατον να παραστεί στην ακρόαση, ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή την Τετάρτη, πριν το ταξίδι για την σύνοδο κορυφής, για να λάβει την απάντηση ότι το πρόγραμμα της Βουλής δεν το επιτρέπει.

Αρνητική ήταν η απάντηση της Βουλής στην επανακατάθεση του αιτήματος του υπουργού για συνεδρίαση στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης ώστε να προλάβει την πτήση για Ρίγα, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μετατεθεί τελικά για την ερχόμενη Δευτέρα. Το γεγονός αυτό πυροδότησε σενάρια τριβών της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το Μαξίμου που φέρουν την Πρόεδρο της Βουλής να είναι αντίθετη με τις επιλογές των Διονύση Τσακνή και Λάμπη Ταγματάρχη στις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αντεγκλήσεις μελών του προεδρείου της Κ.Ο. με την Ζωή Κωνσταντοπούλου όσον αφορά την κοινοβουλευτική διαδικασία με την οποία η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή ενδεχόμενη συμφωνία με τους δανειστές αλλά και τη στάση που κράτησε η πρόεδρος της Βουλής σχετικά με τα αποθεματικά του Κοινοβουλίου».

2 σχόλια


  1. Πολύ απλά θα μπορούσε να της γυρίσει την πλάτη ζητώντας ανοιχτή συζήτηση από όλους τους αρχηγούς κρατών-μελών της Ε.Ε. Τι είναι αυτά τα σούξου μούξου μανταλάκια με τον πρώην εχθρό σου; Δηλαδή τι άλλαξε στην γραμμή της πολιτικής του Σύριζα και από εκεί που βλέπαμε μπροστάρη τον κ. Τσίπρα σε διαδηλώσεις εναντίον της επίσκεψης της Καγκελαρίου στην Αθήνα, τώρα πηγαίνει και την βλέπει στα κρυφά πίνοντας τσάι;

    Η Μέρκελ δεν άλλαξε πολιτική, όπως δεν αλλάζει πολιτική κανένα ισχυρό κράτος όσοι αιώνες κι αν περάσουν.

    Η Μέρκελ ίδια πολιτική με τον προκάτοχό της Χίτλερ είχε και αυτός με τον Κάιζερ. Το θέμα είναι πώς αλλάζει αυτή η ριμάδα η πολιτική γραμμή στην Ελλάδα; Πώς μπορεί να γλύφεις εκεί που πριν έφτυνες; Πολύ απλά μπορείς διότι είσαι εκ θέσεως, φύσεως και καταστάσεων αναξιοπρεπής.

    Πάρτε για παράδειγμα την Αγγλία για να καταλάβετε τι σημαίνει έχω ισχυρή πολιτική γραμμή αιώνων κι ας γκρεμιστεί το σύμπαν.

    Ο Κάμερον δεν θα καθίσει στον καναπέ παρέα με την Μέρκελ και τον Ολαντ για να τα πούμε περί μεταναστευτικού και αλλαγής Συνθηκών στην Ε.Ε.

    Ούτε καν με τον Γιούνκερ. Ο Κάμερον θα ανέβει στο βήμα και θα μιλήσει σε όλους τους εταίρους του ίσος προς ίσο. Και στους 27. Κι αν γουστάρουν να μην κάνουν αυτά που η χώρα του επιθυμεί, τους λέει ένα πολύ ωραίο "Bye bye, baby" κι ας τρώνε κάρβουνο οι Άγγλοι για να επιβιώσουν. Το έχουν ξανακάνει και μια χαρά η αξιοπρέπειά τους στέκεται ψηλά.

    Έχει πέσει πείνα δεκαετιών στην Αγγλία που αν την περνούσαν οι Έλληνες θα είχαν μεταναστεύσει για τον πλανήτη Άρη. "Η πεινά έρχεται και φεύγει, η αξιοπρέπεια όταν φύγει δεν γυρνά ποτέ", έλεγε κάποιος που πείνασε πολύ.

    Μέσα σε όλη αυτή την ξεφτιλισμένη υποτακτική κατάσταση που ζούμε ως λαός με εκπρόσωπο της πλήρους αναξιοπρέπειας τον Τσίπρα, μάς καλεί ο Μανώλης Γλέζος να κατεβούμε στον δρόμο ενάντια στην Ε.Ε "που θέλει να πιει το αίμα μας". Μάς καλεί "να σταθούμε στο πλάι του Σύριζα" κατεβαίνοντας στον δρόμο.

    Αποφασίστε με ποιον τελικά είστε για να ξέρουμε κατά πού θα ρίξουμε το γιαούρτι. Με την Ε.Ε του Γιούνκερ που φανατικά υποστήριξε ο Τσίπρας ως πρόεδρό της; Με την Ε.Ε που εκπροσωπείται από την Γερμανία και που με αυτή συνομιλεί τηλεφωνικά μέρα παρά μέρα ο Τσίπρας για να πούνε τα δικά τους; Με την Ε.Ε που υποστηρίζει τους ναζίστες Ουκρανούς; Με την Ε.Ε που μάς ξεφτιλίζει ως λαό επί μια 6ετία αποκαλώντας μας "λαμόγια, τεμπέληδες, δανειοζήτουλες"; Με την Ε.Ε που επίσημα χαρακτηρίζει τα εθνικά μας σύνορα ως σύνορά της;

    Όταν αποφασίσετε ότι έχετε σκοπό να κάνετε ρήξη με τους εχθρούς μας και όχι με τον λαό σας τότε καλέστε μας να κατέβουμε στον δρόμο.

    Έως τότε η σβάστικα από την Ακρόπολη δεν κατέβηκε ποτέ. Απλά έβαλε πολλά αστεράκια, πολλά χρωματάκια, πολλά ψεματάκια για να μπορεί να κρύβεται ο ναζισμός της ακόμη και κόντρα στον ελληνικό ήλιο.-

    ΖΩΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση