GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη

Η μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας δεν προχωρά ούτε τόσο γρήγορα ούτε αρκετά μακριά, τόνισε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μο...

Μοσκοβισί: Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρωζώνη
Η μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας δεν προχωρά ούτε τόσο γρήγορα ούτε αρκετά μακριά, τόνισε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1 και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί πρόοδος στο Eurogroup της Δευτέρας.
"Πρόοδος θα ήταν η ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει να υιοθετήσει μια σειρά μεταρρυθμίσεων που θα καταστήσουν ισχυρότερη την ελληνική οικονομία", εξήγησε. "Μέχρι τώρα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν αρκετά γρήγορα, ούτε αρκετά μακριά. Όλοι αρχίζουν να το συνειδητοποιούν αυτό τώρα, ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα", πρόσθεσε.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Επίτροπος υπογράμμισε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη. "Η Ελλάδα το χρειάζεται, η Ελλάδα το θέλει και εμείς το θέλουμε επίσης", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση