GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκλημα! Δύο οι νεκροί από τη φωτιά στα ΕΛΠΕ...

Δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελ...

Δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου στο διυλιστήριο Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, από τη φωτιά στα ΕΛΠΕ νεκροί είναι ο Χαράλαμπος Δευτεραίος, εργαζόμενος στην εταιρία και ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.
Το τραγικό δυστύχημα έγινε ενώ στο διυλιστήριο ήταν σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης.
Μετά το ατύχημα οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες χαρακτηρίζοντας επικίνδυνες και απαράδεκτες τις συνθήκες υπό τις οποίες γινόταν η συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Τα ΕΛΠΕ δηλώνουν τώρα ότι θα στηρίξουν τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Τονίζεται ακόμη ότι προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση