GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία: Θα μοιάζει στη Νταϊάνα η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Πώς θα είναι η πριγκίπισσα Σαρλότ Ελίζαμπεθ Ντιάνα στα 18 της χρόνια; Σύμφωνα με μια διάσημη ομάδα Αμερικανών ειδικών στους υπολογιστέ...

Φωτογραφία: Θα μοιάζει στη Νταϊάνα η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Πώς θα είναι η πριγκίπισσα Σαρλότ Ελίζαμπεθ Ντιάνα στα 18 της χρόνια;

Σύμφωνα με μια διάσημη ομάδα Αμερικανών ειδικών στους υπολογιστές, η κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα είναι μια καλλονή.

«Η γενετική προδιάθεση της πριγκίπισσας είναι να γίνει μια πραγματικά όμορφη νεαρή γυναίκα» δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους στην Daily Mail.

Και κατόπιν πρόσθεσαν:

«Θα είναι μια ψηλή και αθλητική έφηβη με καταπληκτική κορμοστασιά» -ακριβώς όπως είναι και η μαμά της αλλά και αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Το αποτέλεσμα που βλέπετε παρακάτω, βασίστηκε σε φωτογραφίες τόσο των γονιών της όσο και των παππούδων της όταν ήταν 18 χρόνων.

Ο επικεφαλής της ομάδας Phojoe, Jovey Mae Hayes, τόνισε πως θα έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα σαν της μαμάς Κέιτ καθώς και σαν της γιαγιάς της Νταϊάνα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση