GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Βαρουφάκης λειτουργεί βάσει των εντολών του Τσίπρα»

Βάσει των «εντολών του Τσίπρα» λειτουργεί ο Γιάννης Βαρουφάκης ενώ ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τον υπουργό Οικονομικών, υποστηρίζ...

«Ο Βαρουφάκης λειτουργεί βάσει των εντολών του Τσίπρα»
Βάσει των «εντολών του Τσίπρα» λειτουργεί ο Γιάννης Βαρουφάκης ενώ ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τον υπουργό Οικονομικών, υποστηρίζει ο Βασίλης Κικίλιας. Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου το οποίο ζούμε στο όνομα μιας δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης».
Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως «η κυβέρνηση σε τρεις μήνες κατάφερε το ακατόρθωτο: μετράει μόνο εχθρούς σε Αμερική και Ευρώπη», επισημαίνοντας πως αυτό είναι επικίνδυνο και προσβλητικό για την Ελλάδα.
 Σχολιάζοντας τα σενάρια περί εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο κ. Κικίλιας τονίζει πως έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας, υπενθυμίζοντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές αλλά και τις επιλογές τους στις δημοσκοπήσεις.
 Όσον αφορά τα θέματα της ασφάλειας του πολίτη, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, ενώ αντίθετα «εκτιμά τη δράση Ξηρού και των συν αυτώ».
Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της ΝΔ, ο κ. Κικίλιας τονίζει πως το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ώρα του, καθώς εκτιμά πως εν μέσω κλυδωνισμών του πολιτικού συστήματος και με μια κυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζει ως ακυβέρνητο καράβι, η ΝΔ δεν μπορεί να ομφαλοσκοπεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση