GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Έρχεται η συμφωνία, απομακρύνονται οι εκλογές

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βούτσης επεσή...

Βούτσης: Έρχεται η συμφωνία, απομακρύνονται οι εκλογές Απομακρύνεται το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι δεν το θεωρεί πολύ πιθανό να επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας προσφυγή στις κάλπες, ωστόσο είπε ότι αν χαθεί η δεδηλωμένη κατά την ψήφιση της συμφωνίας, τότε θα γίνει ότι προβλέπει το Σύνταγμα.

Σε ερώτηση αν η κυβέρνηση θα θελήσει η συμφωνία να περάσει με τις ψήφους των κομμάτων της αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε, ότι «ένα νομοσχέδιο μπορεί να περάσει με συναίνεση αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τη συμφωνία που δεν υπάρχει προγραμματική συναίνεση».

Εκτίμησε ότι «μέσα στην εβδομάδα θεωρούμε ότι θα υπάρχει συμφωνία».

Άφησε ακόμη αιχμές με την επιλογή της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ήταν απόφαση του υπουργού Οικονομικών. Καλό είναι όλοι να αξιοποιούνται και όλοι να μπορούν να αλλάξουν θέση αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι και στην προμετωπίδα του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση