GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια

Χάρη στη διαδίκτυο είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να βρει κανείς φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε όλον τον κόσμο και να πραγματοποιήσει...

Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια
Χάρη στη διαδίκτυο είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να βρει κανείς φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε όλον τον κόσμο και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του για… ταξίδια μαγικά κι ονειρεμένα!
Αρκεί να γνωρίζει μερικά βασικά «μυστικά».
Όσοι μάλιστα, έχουν την άνεση να προγραμματίζουν από καιρό πριν τις αεροπορικές τους αποδράσεις και είναι ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού τους μπορούν να βρουν προσφορές… που δύσκολα αντιστέκεται κανείς στο να μην πατήσει το κουμπί που λέει «κράτηση».

Δείτε παρακάτω μερικά «μυστικά», όπως τα αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στη στήλη Travel της ιστοσελίδας της.


1. Κάντε κράτηση τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες πριν
Για τις πτήσεις εσωτερικού, οι πιο φθηνοί ναύλοι «κυκλοφορούν» περίπου 50-100 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης, με τις πιο χαμηλές τιμές να βγαίνουν στις 57 ημέρες πριν. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα που διεξήγαγε η Expedia και το σωματείο Airlines Reporting Corporation (ARC).
Για τις διεθνείς πτήσεις, το ψάξιμο πρέπει να αρχίζει ακόμη νωρίτερα –ανάμεσα στην 150η και τη 225η ημέρα πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, με τις καλύτερες προσφορές να βγαίνουν κοντά στην 171η ημέρα.

2. Πετάξτε μια Κυριακή ή Τρίτη
Έρευνα του ARC έδειξε ακόμη, ότι οι πιο φθηνοί ναύλοι είναι για δρομολόγια που εκτελούνται Κυριακές και Τρίτες, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για προορισμό εσωτερικού ή διεθνή προορισμό.

3. Πετάξτε σε μη «δημοφιλείς» ημέρες
Όσοι αναζητούν ευκαιρίες για απόδραση στο εξωτερικό ή για ένα «εκτεταμένο σαββατοκύριακο» θα βρουν τις καλύτερες προσφορές αν πετάξουν Τρίτη και επιστρέψουν Δευτέρα.
Επίσης, όσοι αναχωρούν Σάββατο και επιστρέφουν Τρίτη μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25%, συγκριτικά με ένα εισιτήριο επιστροφής σε μια Κυριακή.
Η 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση