GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καταρράκτης που… νανουρίζει - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο με έναν καταρράκτη στην Ιρλανδία έχει γίνει viral στο YouTube, έχοντας μέχρι τώρα περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές και μ...

Ο καταρράκτης που… νανουρίζει - ΒΙΝΤΕΟ
Ένα βίντεο με έναν καταρράκτη στην Ιρλανδία έχει γίνει viral στο YouTube, έχοντας μέχρι τώρα περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές και μπορεί να βοηθήσει όσους υποφέρουν από… αϋπνία.
Το βίντεο έχει διάρκεια 8 ωρών και αυτό που ακούει κανείς είναι ήχοι από το νερό που κυλάει και πουλιά που κελαηδούν.
Ο Johnnie Lawson ανέβασε το βίντεο, που δείχνει την ξύλινη γέφυρα στον ποταμό Bonet στην επαρχία Leitrim πριν από πέντε χρόνια και, όπως αναφέρει ο βρετανικός Independent, εξεπλάγην όταν έμαθε ότι προσελκύει ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό, όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ύπνο.
Τώρα, το βίντεο αυτό χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας ιατρικής έρευνας νοσοκομείων του Λονδίνου.
Η ψυχολόγος υγείας Dorothy Wade, που εργάζεται στο University College Hospital στο Λονδίνο δήλωσε στο BBC, πως το συγκεκριμένο βίντεο χρησιμοποιείται στο πλαίσιο κλινικής δοκιμής σε ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας. «Στο πλαίσιο της θεραπείας, οι νοσοκόμες δίνουν στους ασθενείς tablet με διάφορα χαλαρωτικά βίντεο. Ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό του Johnnie Lawson».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση