GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμάν! Η νέα τάση στα εσώρουχα θέλει τους άνδρες να φορούν σουτιέν...

Μια νέα και πρωτότυπη σειρά εσωρούχων για άντρες λανσάρει η εταιρεία «HommeMystere», προσπαθώντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγο...

Μια νέα και πρωτότυπη σειρά εσωρούχων για άντρες λανσάρει η εταιρεία «HommeMystere», προσπαθώντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αγορά εσωρούχων.


Η Αυστραλιανή εταιρεία αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει αν οι πελάτες της είναι «ομοφυλόφιλοι, straight, χορτοφάγοι, ρεπουμπλικανοί, αγγλικανοί, αρειανοί ή έχουν οποιαδήποτε άλλη πεποίθηση», απλώς θέλει να παρέχει την επιλογή για πολυτελή εσώρουχα σε όλους τους άνδρες.


Ο ιδρυτής της εταιρείας, Brent Krause, απάντησε στη συνηθισμένη ερώτηση γιατί οι άνδρες θα ήθελαν να αγοράσουν στηθόδεσμους: «Πιστεύω ότι τους αρέσει η αίσθηση του στηθόδεσμου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το σφίξιμο στο στήθος ή κάτι άλλο, αλλά σίγουρα κυνηγάνε την αίσθηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση