GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει η Κέιτ Μπλάνσετ ότι είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες

Η Κέιτ Μπλάνσετ διέψευσε, από τις Κάννες όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας με θέμα την ερωτική ιστορία δύο γυν...

Διαψεύδει η Κέιτ Μπλάνσετ ότι είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες Η Κέιτ Μπλάνσετ διέψευσε, από τις Κάννες όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας με θέμα την ερωτική ιστορία δύο γυναικών, ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Η 46χρονη αυστραλή ηθοποιός, δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας "Carol", διέψευσε ότι η ίδια είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.

"Αν είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες; Η απάντηση είναι όχι", είπε η Μπλάνσετ σε συνέντευξη Τύπου.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι οι εικασίες για το ερωτικό της παρελθόν ξεκίνησαν έπειτα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.

Διαβάστε ΕΔΩ: Είναι λεσβία η Κέιτ Μπλάνσετ; Τι αποκαλύπτει στο περιοδικό Variety

Το περιοδικό έγραψε ότι ρώτησε την Μπλάνσετ αν "στο παρελθόν είχε σχέσεις με γυναίκες" κι έλαβε την απάντηση "Ναι. Πολλές φορές".

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι το κομμάτι της συνέντευξης όπου δήλωνε ότι δεν είχε "σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες" είχε αφαιρεθεί.

Σχολίασε, μάλιστα, ότι "το 2015, η απάντηση (σε μία τέτοιου είδους ερώτηση) δεν θα έπρεπε να έχει σημασία" επισημαίνοντας ότι "σε 70 χώρες του κόσμου η ομοφυλοφιλία παραμένει παράνομη".

Παρά την όποια πρόοδο, είπε, "ζούμε σε βαθιά συντηρητικούς καιρούς".

Η ταινία "Carol" διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 50, σκηνοθέτης της είναι ο Αμερικανός Τοντ Χέινς και θεωρείται υποψήφια τόσο για Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες όσο και αργότερα για Όσκαρ.

Η Μπλάνσετ υποδύεται μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία συνάπτει ερωτική σχέση με μία πωλήτρια, την οποία υποδύεται η Ρούνι Μάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση