GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο: Τέλος από τη Ρεάλ ο Αντσελότι

Ένα μάλλον αναμενόμενο διαζύγιο οριστικοποιήθηκε την Δευτέρα! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συναντήθηκε με τον Κάρλο Αντσελότι και τον ενημέρωσε...

Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο: Τέλος από τη Ρεάλ ο Αντσελότι
Ένα μάλλον αναμενόμενο διαζύγιο οριστικοποιήθηκε την Δευτέρα! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συναντήθηκε με τον Κάρλο Αντσελότι και τον ενημέρωσε πως η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί και τη νέα χρόνια, μετά από απόφαση που λήφθηκε.

Εδώ και μέρες όλα έδειχναν πως ο Καρλέτο δεν θα παραμείνει στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού του χρεώθηκαν οι αποτυχίες σε Champions League και σε πρωτάθλημα, με τη βασίλισσα να ολοκληρώνει τη σεζόν χωρίς κανέναν τίτλο.

Παρά λοιπόν τη στήριξη που του έδειξε... ανοικτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εν τέλει δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στο πόστο του.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 21:00, ο πρόεδρος των μερένχες θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα αναλύσει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν οι δύο πλευρές.

Στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα, ο Ιταλός κόουτς σήκωσε ένα Champions League, ένα Κύπελλο, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Τώρα για τον... διάδοχο, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά σίγουρα τα ονόματα που παίζουν εδώ και καιρό είναι των Κλοπ, Μίτσελ και Μπενίτεθ. Όσον αφορά τον Αντσελότι, ναι μεν είχε δηλώσει πως αν δεν μείνει στη Ρεάλ, θα κάνει μπρέικ μια σεζόν, ωστόσο η Μίλαν τον θέλει πάρα πολύ...

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση