GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Πάλεψε για το όνειρο του ευρωπαϊκού αλλά δεν τα κατάφερε

Για το όνειρο της κατάκτησης του 4ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του πάλεψε ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ωστόσο δεν τα κατάφερε... Μετ...

Ολυμπιακός: Πάλεψε για το όνειρο του ευρωπαϊκού αλλά δεν τα κατάφερε

Για το όνειρο της κατάκτησης του 4ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του πάλεψε ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Μετά από ένα σκληρό αλλά και δυνατό παιχνίδι στη Μαδρίτη της Ισπανίας, οι ερυθρόλευκοι γυρνούν χωρίς την "κούπα" στην Ελλάδα. 

Το... ισπανικό εμπόδιο αποδείχτηκε αξεπέραστο για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε την ομάδα του λιμανιού με 78 - 59 και έτσι στέφεται για ακόμη μια φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ, για 9η φορά στην ιστορία της και 20 χρόνια μετά τον τελευταίο ευρωπαϊκό της τίτλο. 

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-28, 53-46, 78-59.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 17 πόντους, με τον Πρίντεζη να προσθέτει άλλους 11. Από τους Ισπανούς ξεχώρισε ο Αμερικανός γκαρντ με 16 πόντους. 

Πάντως η ομάδα του Γ. Σφαιρόπουλου, αν και ηττημένη, φαίνεται να έχει αποκτήσει τον σεβασμό φίλων και εχθρών για τα επιτεύγματά του.

Και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που ακολούθησαν την ομάδα τους στη Μαδρίτη, καταχειροκρότησαν τους παίκτες αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση