GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεγκλώβισαν επιβάτες αυτοκινήτου από χαράδρα αλλά ήταν αργά...

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών της Πυροσβεστικής και τις ΕΜΑΚ, οι δυο επιβάτες αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα βάθους...

Απεγκλώβισαν επιβάτες αυτοκινήτου από χαράδρα αλλά ήταν αργά...

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών της Πυροσβεστικής και τις ΕΜΑΚ, οι δυο επιβάτες αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων στην περιοχή Τέρτσα του Δήμου Βιάννου απεγκλωβίστηκαν νεκροί.

Σύμφωνα με το flashnews, στο σημείο, περίπου στις 3:00 μμ, έσπευσαν έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς και διασώστες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς μετά απο υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, κατάφεραν να κατεβούν στην χαράδρα όπου είχε πέσει το αυτοκίνητο, αλλά οι δύο επιβαίνοντες ήταν ήδη νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο κατοίκους της Ιεράπετρας περίπου 70 ετών.

Με τεράστια δυσκολία οι ομάδες διάσωσης ανέβασαν τις σορούς των δύο αντρών στον δρόμο όπου με ασθενοφόρο τους μετέφεραν σε Νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Το τι συνέβη και έφυγε το αυτοκίνητο από τον δρόμο για να πέσει στην χαράδρα, ερευνά το Τμήμα Τροχαίας.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση