GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς την «έπεσε» στα ΜΑΤ η Ζωή Κωνσταντοπούλου έξω από τη Βουλή (βίντεο)!

Στην «πρώτη γραμμή» των κινητοποιήσεων για την Υγεία βρέθηκε η πρόεδρος της Βουλής σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς παρενέβη μεταξύ...

Στην «πρώτη γραμμή» των κινητοποιήσεων για την Υγεία βρέθηκε η πρόεδρος της Βουλής σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς παρενέβη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων που εμπόδιζαν την συνέχιση της πορείας εργαζόμενων στην Υγεία και άλλων φορέων του Δημοσίου προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας (μπροστά στα «λουλουδάδικα» όπου συνήθως η ΕΛ.ΑΣ. δημιουργεί φράγμα για διαδηλωτές που θέλουν να κινηθούν προς την Ηρώδου του Αττικού), η πορεία που ξεκίνησε από το υπουργείο Υγείας ανακόπηκε από την παρέμβαση των αστυνομικών.
Ακολούθησε μικροένταση και σπρωξίματα μεταξύ της κεφαλής της πορείας και των ανδρών των ΜΑΤ. Εκεί εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζήτησε εξηγήσεις από τον επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ και άλλων μονάδων της ΕΛΑΣ για το κλείσιμο του δρόμου και την παρεμπόδιση της πορείας. Μάλιστα, η ίδια είπε πως είχε ζητήσει η Βουλή να είναι ανοιχτή και ρώτησε ποιος έδωσε την εντολή να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση