GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια από τα τρία κορίτσια θα είναι η επόμενη Μπιγιονσέ;

Πολλές τραγουδίστριες θα ήθελαν να είναι η... Μπιγιονσέ, πόσο μάλλον όταν η βασίλισσα Bey σε τιμά με την υποστήριξή της ως το επόμενο, ...

Ποια από τα τρία κορίτσια θα είναι η επόμενη Μπιγιονσέ; Πολλές τραγουδίστριες θα ήθελαν να είναι η... Μπιγιονσέ, πόσο μάλλον όταν η βασίλισσα Bey σε τιμά με την υποστήριξή της ως το επόμενο, μεγάλο ταλέντο. Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση που μπορεί να δεχτεί κάποια νέα, ανερχόμενη τραγουδίστρια. Και πράγματι, τρεις τυχερές έφηβες πήραν αυτή την έγκριση από την Μπιγιονσέ.
Σύμφωνα με το ELLE, η τραγουδίστρια φέρεται να έχει προσφέρει στη Χλόη Μπέιλι, στη Χέιλι Μπέιλι και στη Σόφι Μπιμ συμβάσεις (για έξι άλμπουμ) με την εταιρεία παραγωγής της, Parkwood Entertainment.
Η Χλόη και η Χέιλι Μπέιλι είναι αδελφές, 17 και 15 χρόνων, αντίστοιχα. Είναι ταλαντούχες και πανέμορφες και τραγούδησαν στο youtube το «Pretty Hurts» συγκεντρώνοντας 8 εκατ. προβολές. Αλλά στη ζωή την πραγματική, συμφωνία των εκατομμυρίων τούς την προσέφερε η Μπιγιονσέ.
Από την άλλη, η 16χρονη Σόφι Μπιμ από τη Νέα Υόρκη έχει μια διαφορετική προσέγγιση στη μουσική και η δημοτικότητά της είναι ελαφρά πιο κάτω από τις δύο αδελφές, ωστόσο είναι εξίσου ταλαντούχα.
Και πραγματικά, ο χώρος της μουσικής σκηνής περιμένει να δει τι θα καταφέρουν οι τρεις νεαρές κυρίες, οι οποίες έχουν πάρει το χρίσμα της διαδοχής από την Μπιγιονσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση