GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέλλας: Να μη χαλάσουμε την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια

Πολλά «μπράβο» για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου μοίρασε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε τ...

Δέλλας: Να μη χαλάσουμε την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια
Πολλά «μπράβο» για τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου μοίρασε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε την ενότητα και το καλό κλίμα μυστικά της επιτυχίας, αλλά φρόντισε να υπενθυμίσει στους παίκτες του πως απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θα χρειαστεί να επιδείξουν ανάλογη σοβαρότητα για να εξασφαλίσουν και τον τίτλο στη Football League.

«Συγχαρητήρια ξανά για τον στόχο που πετύχαμε. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί και το ότι είμαστε ενωμένοι φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ήταν αυτό που σας είχα ζητήσει πριν τα play offs και το καταφέρατε. Εξασφαλίσαμε την άνοδο πολύ νωρίς, όμως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ξεκινήσαμε καλά, δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα και πλέον έχουμε ακόμα τέσσερα ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να μην χαλάσουμε την εικόνα μας», είπε στους παίκτες του ο προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και μέχρι το τέλος και μετά θα ξεκουραστούμε. Βλέπετε ότι όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι αλλάζουν τα πράγματα γι’ αυτό θέλω να πάμε δυνατά μέχρι το τέλος για να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο αλλά και τον τίτλο».

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο (19:00) άρχισε χωρίς νέα προβλήματα, αλλά με τις γνωστές απουσίες των Μάνταλου, Μπρέσεβιτς και Μπακάκη, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κολοβέτσιος.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση