GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ύποπτος του Άρλινγκτον: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ομογενούς Σαββόπουλου

Ένα κομμάτι πίτσα έφαγε τον... 34χρονο Ντάρον Ντίλον Γουίντ, τον άνθρωπο που θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία της ...

Ο ύποπτος του Άρλινγκτον: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ομογενούς Σαββόπουλου

Ένα κομμάτι πίτσα έφαγε τον... 34χρονο Ντάρον Ντίλον Γουίντ, τον άνθρωπο που θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία της οικογένειας του ομογενούς επιχειρηματία, Σάββα Σαββόπουλου (του ιδίου, της γυναίκας του και του 10χρονου γιου τους) καθώς και της οικιακής βοηθού. Μετά από παρακολούθηση, οι αρχές συνέλαβαν τον 34χρονο σε ένα μοτέλ στο Μέριλαντ το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Αμερικής). Το DNA του βρέθηκε σε ένα κομμάτι πίτσα που ήταν στον κήπο της βίλας που έγινε το φονικό.

Ο 34χρονος επέβαινε σε ένα λευκό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο υπήρχε ένα κουτί γεμάτο με μετρητά.

Εκτός από τον 34χρονο συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν άλλα 5 άτομα μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του.

Η υπόθεση που θύμισε κάτι από το θρίλερ "Ο Ύποπτος της οδού Άρλινγκτον" δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί. Τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Γουίντ είχε εργαστεί στην εταιρεία American Iron Works, διευθύνων σύμβουλος της οποίας ήταν ο 46χρονος Σάββας Σαββόπουλος. Ο 34χρονος είχε εργαστεί ως οξυγονοκολλητής στην εταιρία αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό εργαζόταν εκεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, λίγο πριν από τη στυγνή δολοφονία, συνεργάτης του Σάββα Σαββόπουλου άφησε στην πόρτα του σπιτιού 40.000 δολάρια μετρητά, τα οποία φέρεται πως δόθηκαν ως λύτρα στους δολοφόνους της οικογένειας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι την εντολή για να δοθούν τα χρήματα έδωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Ωστόσο ο δράστης παρ' ότι πήρε τα λύτρα, βασάνισε την οικογένεια και τελικά τους σκότωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση