GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βίκυ Καγιά γέννησε - Φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού

H Βίκυ Καγιά εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της,...

Η Βίκυ Καγιά γέννησε - Φωτογραφία από την αίθουσα τοκετού

H Βίκυ Καγιά εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, με τον Ηλία Κρασσά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.700 γραμμαρίων με καισαρική τομή.

To Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της, κ. Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε: «Και οι δύο γονείς είναι πανευτυχείς. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και το μωρό έκλαψε αμέσως. Ο κύριος Κρασσάς ήταν μέσα στον τοκετό».

Λίγες ώρες αργότερα, ο γυναικολόγος της κ. Βασίλης Αθανασίου δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ένα στιγμιότυπο με την όμορφη Βίκυ Καγιά στο κρεβάτι του μαιευτηρίου λίγα μόλις λεπτά πριν τον τοκετό και σχολίασε:

«Η έγνοια μου ίδια για όλες εσάς, αλλά όταν χαμογελάτε τόσο ωραία σαν τη Βίκυ Καγιά λίγο πριν σας ξεγεννήσω, παίρνω περισσότερη δύναμη!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση