GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ

Υπό κατάληψη τελεί, από το πρωί, το κτίριο διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Μέλη της ομάδας προσβασιμότητα...

Κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ

Υπό κατάληψη τελεί, από το πρωί, το κτίριο διοίκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Μέλη της ομάδας προσβασιμότητας, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση επειδή διεκδικούν τη δημιουργία υποδομών, οι οποίες θα βελτιώσουν τις δυνατότητες της ισότιμης συμμετοχής τους στην ακαδημαϊκή ζωή.

Μεταξύ άλλων, διεκδικούν την άμεση δημιουργία ραμπών, αναβατορίων και τη συντήρηση του ασανσέρ, την εύρυθμη λειτουργία βαν με οδηγούς πλήρους ακαδημαϊκού ωραρίου και την αφαίρεση δύο θέσεων σε κάθε αίθουσα, έτσι ώστε ο φοιτητής να παρακολουθεί το μάθημα επί ίσοις όροις με τους συμφοιτητές του.

Σημειώνεται ότι, σήμερα, στις 9 το πρωί ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της Συγκλήτου με θέματα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Σχέδιο νόμου του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις "Ρυθμίσεις άμεσων μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία των βαθμίδων της εκπαίδευσης και της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση