GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΝΤ: Εξετάζουμε πολλά και διάφορα σενάρια για την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πιστεύει πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ωστόσο πάντα εξετάζει διάφορα σενάρια, δήλωσε ο...

ΔΝΤ: Εξετάζουμε πολλά και διάφορα σενάρια για την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πιστεύει πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ωστόσο πάντα εξετάζει διάφορα σενάρια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις από την Ουάσινγκτον, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

“Η ελληνική κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να αποφύγει την έξοδο”, σημείωσε πάντως ο Ράις.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ακόμα πως η επόμενη δόση της χώρας μας προς το ΔΝΤ, ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ, θα πρέπει να καταβληθεί ως τις 6 Μαΐου και όχι νωρίτερα, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, ενώ σημείωσε πως το Ταμείο δεν έχει μία λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης με τη ρευστότητα στην Ελλάδα και ελπίζει να λάβει περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του Brussels Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση