GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Επτά αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

Επτά ακόμη αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιω...

Ηράκλειο: Επτά αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα
Επτά ακόμη αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για , Γερμανία, Ιταλία και Ελβετία.
Με τις νέες αυτές συλλήψεις ο αριθμός των αλλοδαπών ,που την τελευταία εβδομάδα , επιχειρούν με πλαστά έγραφα να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης φθάνει τους εικοσιπέντε.
Οι νέες συλλήψεις αφορούν σε μια 55χρονη από το Αφγανιστάν, που επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από με προορισμό τη Γερμανία ,σε μια 26χρονη από τη Σομαλία, που είχε στην κατοχή της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Ολλανδίας προκειμένου να αναχωρήσει, για τη Γενεύη.
Επίσης , συνελήφθησαν ένας 26χρονος από τη Σομαλία, ένας 45χρονος από τη Λιβύη, δυο γυναίκες από τη Συρία 65 και 41 χρονών αντίστοιχα και ένας 39χρονος από την ίδια χώρα , που επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Σομαλίας, Ιταλίας, και Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι τέσσερις πρώτοι , με προορισμό την Ιταλία, και ο πέμπτος για τη Γενεύη.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση