GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης προς Βενιζελο: "Μας υπονόμευσες..."

"Εαν δεν υπονόμευες,την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ οπως συνηθιζεις να να ...

"Εαν δεν υπονόμευες,την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ οπως συνηθιζεις να να λες για τους άλλους, και η χώρα θα ηταν  διαφορετικά, κ. Βενιζελο" υποστηρίζει σε νέες δηλώσεις του ο Μιχάλης Καρχιμάκης στρεφόμενος κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Αναφέρει συγκεκριμένα: 
"Διαβάζω τις επιθετικές δηλώσεις του Βενιζέλου κατα του Τσίπρα, αποδιδονταςσε αυτόν την κατηγορία της διαρκους υπονόμευσης,σε δηλώσεις του στην real.
Αν είχαμε λέει ο κ. Βενιζέλος πολιτική ισχύ και πολιτικό ορίζοντα θα είχαμε κλείσει συμφωνία.
Υπάρχει ομως μια διαφορά..υπερασπίζεσαι μονο την δεξιά κυβερνηση Σαμαρα και σταθερά δεν αναφέρεςαι κάν στην προηγούμενη περιοδο 2010-2011 που τα δεδομένα ηταν ποιο κρίσιμα και γινόταν τα χειρότερα,εναντίον της κυβερνηςης παπανδρεου,που είχε παραλάβει στα χέρια της μια πρωτόγνωρη κρίση.
Αλλα η ουσιώδης διάφορα για την περιοδο εκείνη εστιάζεται στο εξής.
Εαν δεν υπονομευες με την παρέα σου την εσωτερική πολιτική συνοχή της κυβερνηςης Παπανδρεου του 44% και γινόταν οι εκλογες τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 2013,
και ορίζοντα θα είχαμε και πολιτική ισχύ,και η χώρα θα βριςκοταν σε αλλο επίπεδο,σήμερα.
Ο Τσιπρας, λοιπόν έκανε την δουλειά του,οπως αυτός θεωρούσε οτι τον βοηθούσε πολιτικά και με τις γνωστές συνέπειες .. για την χώρα.
Εσύ ομως γιατι δεν έκανες την δική σου δουλειά;
.Ημάλλον έκανες την κακώς νοούμενη δική σου δουλειά και τα αποτελέσματα ειναι τα γνωστά .
Υπονόμευοντας τον πολιτικό σου χώρο και την κυβερνηση Παπανδρεου του 44%μετερχομενος με την συμβολή σου την ποιο επώδυνη θεσμική εκτροπή ανατρέποντας τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό, υπονομευςες και την χώρα.
Μην διαμαρτύρεται και μην κλαιγεσαι,λοιπόν.
Εισαι ο βαςικος υπαίτιος για ολα τα δεινά και της χώρας και του χώρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση