GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναι! Ο Γ. Βαρουφάκης επανέφερε την ...τρόικα

Την ύπαρξη του 1,8 δισ. ευρώ δημοσιονομικού κενού αμφισβητεί η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης. Πρ...

Την ύπαρξη του 1,8 δισ. ευρώ δημοσιονομικού κενού αμφισβητεί η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Προσερχόμενος στο Υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός έκανε μία σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους, λίγες μόνο ώρες πριν τη νέα συνεδρίαση του Brussels Group, για το ελληνικό ζήτημα.
"Εμείς τα αμφισβητούμε. Εμείς θεωρούμε, ότι δεν υπάρχει τέτοιο δημοσιονομικό κενό", είπε χαρακτηριστικά, ενώ φαίνεται πως ξεχάστηκε και αποκάλεσε τους θεσμούς... Τρόικα.
"Αυτά τα περί 1,8 δισ. ευρώ δημοσιονομικού κενού είναι μέρος της προσπάθειας της Τρόικα, να επιβάλει μεγαλύτερη λιτότητα", είπε.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Βαρουφάκης, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Νταίσελμπλουμ, στην Αθήνα, είχε δηλώσει σαφώς, ρητά και κατηγορηματικά, ότι η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει την Τρόικα, ως σαθρά δομημένη επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση