GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης στις σχέσεις Μαξίμου - Κωνσταντοπούλου

Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης υποβόσκει, όπως όλα δείχνουν στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου,...

Κλίμα υπόγειας σύγκρουσης υποβόσκει, όπως όλα δείχνουν στις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με την πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται, σύμφωνα με συνεργάτες του, ενοχλημένος από τον τρόπο που δρα, αλλά και τοποθετείται η κα Κωνσταντοπούλου, είτε δημόσια, είτε στο πλαίσιο των κομματικών οργάνων.
Η δυσαρέσκεια αυτή εκδηλώθηκε με εμφατικό τρόπο χθες το απόγευμα, κατά την ενημέρωση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον πρωθυπουργό. Εκεί, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να «τράβηξε το αυτί», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, της προέδρου της Βουλής, με επίκεντρο τη στάση που κράτησε κατά την πρόσφατη κοινή συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας και προεδρείου Κ.Ο., αλλά και τις θέσεις της αναφορικά με τα διαθέσιμα της Βουλής. Επιπλέον, έγινε αναφορά στο θέμα της διεκδίκησης από την μητέρα της κα Κωνσταντοπούλου της θέσης προέδρου του ΕΣΡ. Τέλος, ο πρωθυπουργός έθεσε ζήτημα χειρισμών της προέδρου της Βουλής που προκαλούν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, με ενδεικτικό το θέμα ορισμού νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ, που πρέπει να περάσει από τη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρατηρήσεις του κ. Τσίπρα λειτούργησαν ως αφορμή για να διατυπωθούν επικρίσεις και από άλλους που μετείχαν στη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση