GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάντοαν: Υπάρχει η βούληση να φτάσουμε σε μία θετική λύση

Στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο Ιταλός ομόλογός του Πιερ Κάρλο Πάντοαν, κατά την συμμετοχή του σε συνά...

Πάντοαν: Υπάρχει η βούληση να φτάσουμε σε μία θετική λύση

Στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη αναφέρθηκε ο Ιταλός ομόλογός του Πιερ Κάρλο Πάντοαν, κατά την συμμετοχή του σε συνάντηση στην ιταλική μορφωτική ακαδημία Accademia dei Lincei.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημόσιο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι Rai News, ο Πάντοαν απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ανέφερε:

«Υπάρχει η βούληση από όλες τις μεριές και του Eurogroup και της ελληνικής κυβέρνησης να φτάσουμε σε μια θετική λύση η οποία να ενισχύσει την παρουσία της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ. Θα δούμε αν μια συμφωνία θα μπορέσει να επιτευχθεί στις 11 Μαΐου ή λίγο αργότερα. Εκφράσαμε την ενθάρρυνσή μας να παρουσιασθεί μια δέσμη μεταρρυθμίσεων και θεωρώ ότι η Ελλάδα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση