GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!: Ποια εταιρεία ανακαλεί πέντε εκατομμύρια (ελατωμματικά) αυτοκίνητά της...

Ανακαλεί περίπου πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα Corolla, Vitz και άλλα μοντέλα από όλο τον κόσμο η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota όπως ανακοίν...

Ανακαλεί περίπου πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα Corolla, Vitz και άλλα μοντέλα από όλο τον κόσμο η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota όπως ανακοίνωσε σήμερα. Συγκεκριμένα, ανάκληση γίνεται προκειμένου να αντικαταστήσει ενδεχομένως ελαττωματικούς αερόσακους που κατασκευάστηκαν από την Takata Corp.
Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί, ανέφερε η εκπρόσωπος της Toyota, προσθέτοντας ότι η ανάκληση γίνεται για σκοπούς έρευνας.
Τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται ανήκουν σε διάφορα μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ Μαρτίου 2003 και Νοεμβρίου 2007, περιλαμβανομένων και 1,36 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.
Ακόμη, η αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 1,56 εκατομμύρια αυτοκίνητα από όλα τον κόσμο για τον ίδιο λόγο, προσθέτοντας ότι δεν έχουν καταγραφεί ατυχήματα ή τραυματισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση