GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αναπάντεχη συνάντηση που είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης (βίντεο)...

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την αποχώρησή του από την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την εργ...

«Ο Βαρουφάκης μου έδωσε 10 ευρώ» - ΒΙΝΤΕΟ
Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την αποχώρησή του από την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος για την εργατική Πρωτομαγιά.
Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών έβγαζε selfie με διαδηλωτές, ένας άστεγος τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να πιεί ένα καφέ. Ο Γιάνης Βαρουφάκης του είπε να απομακρυνθούν από τις κάμερες για να μην καταγραφεί το περιστατικό και ελάχιστα μέτρα πιο μακριά του έδωσε 10 ευρώ και 50 λεπτά.
«Του έδειξα το χαρτί που αναφέρει ότι είμαι άστεγος, άπορος και άνεργος και μου είπα να πάω να κάνω χαρτιά γιατί θα βγάλουν κονδύλι για εμάς τους άστεγους. Μου λέει ‘εδώ μπροστά στις κάμερες δεν κάνει, ανέβα λίγο παραπάνω και θα σε περιμένω’», λέει στο enikos.gr ο κ. Παναγιώτης Ζάγκας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση