GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορείται ο Μπιλ Κόσμπι

Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε η Τζάνις Ντίκινσον τον Μπιλ Κόσμπι, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο κωμικός ηθοποιός αρνήθηκε και χαρακτήρι...

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορείται ο Μπιλ Κόσμπι

Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε η Τζάνις Ντίκινσον τον Μπιλ Κόσμπι, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο κωμικός ηθοποιός αρνήθηκε και χαρακτήρισε ως «ψεύδη» τα περί βιασμού της. Το πρώην μοντέλο κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό ότι το 1982 σε δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε πάει για να συζητήσουν τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά The Cosby Show, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η αγωγή αναφέρει ότι η Ντίκινσον, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην εκπομπή Entertainment Tonight και κατηγόρησε τον Κόσμπι για βιασμό, ζήτησε από τον ηθοποιό, πριν προχωρήσει δικαστικώς, να παραδεχτεί το συμβάν και αυτός το αρνήθηκε. Έτσι, το πρώην μοντέλο προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση για «δυσφήμηση, ψευδείς ισχυρισμούς και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής φόρτισης», σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Page Six». Στη μήνυση, περιγράφεται πως η Ντίκινσον έχει «εκ νέου πέσει θύμα» και εξηγεί ότι η φήμη της έχει καταστραφεί από την «έντονη διάψευση» της δικηγορικής ομάδας του Μπιλ Κόσμπι.

Η νομική ομάδα του Κόσμπι αποκάλεσε τους ισχυρισμούς για βιασμό της Ντίκινσον «ψευδείς και εξωπραγματικούς» σε επιστολή που απέστειλε προς το Associated Press, αλλά χωρίς να σχολιάσει την μήνυση για δυσφήμηση.

«Αυτή είναι η ευκαιρία για δικαίωση της Τζάνις Ντίκινσον», δήλωσε η δικηγόρος της, ενώ η αγωγή αναφέρει ότι « ο Κόσμπι γνωρίζει ότι έχει βιάσει την κ. Ντίκινσον υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, όπως ξέρει ότι αποκαλώντας ως ψεύδος την αποκάλυψη του βιασμού λέει ψέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση