GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και το Μαυσωλείο του Λένιν

 Από τον  Αντώνη Κρούστη. Η Αγία Βαρβάρα έζησε το 3ο αιώνα μ.Χ. και εφονεύθη δια αποκεφαλισμού από τον ίδιο της τον πατέρα , όταν αυτός ,...

 Από τον Αντώνη Κρούστη.

Η Αγία Βαρβάρα έζησε το 3ο αιώνα μ.Χ. και εφονεύθη δια αποκεφαλισμού από τον ίδιο της τον πατέρα , όταν αυτός , ως ειδωλολάτρης , πληροφορήθηκε την αφοσίωση της στον Χριστιανισμό.

Τώρα, αν η εκκλησία τότε έπαιρνε το μαρτυρικό της σκήνωμα και το ταρίχευε , το άλειφε με ειδικές ουσίες για να μην αλλοιώνεται και δημιουργούσε ένα τόπο λατρείας που θα έκοβε εισιτήριο για να το προσκυνούν οι «αφελείς» πιστοί, τότε θα είχε κάθε λόγο ο Φίλης και η αθεϊστική παρέα του που υπαινίσσεται την κυβέρνηση, να ομιλεί για εμπορευματοποίηση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, τα οποία ετέθησαν σε δημόσιο προσκύνημα μετά από 6 αιώνες.

Αντ’ αυτού θα ήθελα να πληροφορήσω ότι το νεκρό σώμα του επαναστάτη Λένιν που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σαν επιπλοκή της σύφιλης που είχε κολλήσει, το βαλσάμωσαν και το τοποθέτησαν σε ένα Μαυσωλείο στην Μόσχα όπου για 90 χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται έναντι εισιτηρίου.

Τα ιδεοληπτικά ανθρωπάκια του Μπολσεβικισμού δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά αφαίρεσαν τον εγκέφαλο του Λένιν από το υπόλοιπο νεκρό σώμα του και ανάθεσαν στο γνωστό Γερμανό επιστήμονα νευρολογίας Όσκαρ Φογκτ να μελετήσει τον εγκέφαλο του Λένιν για να εντοπίσει την ακριβή θέση των κυττάρων του εγκεφάλου που είναι αρμόδια για τη μεγαλοφυΐα. Βεβαίως η μορφολογία του εγκεφάλου δεν απέδειξε καμία συσχέτιση με την ιδιοφυΐα του ανδρός, παρόλες τις προσπάθειες εκμαίευσης ευνοϊκού αποτελέσματος.

Μέχρι σήμερα η σορός του φυλάσσεται στο μαυσωλείο όπου επιστήμονες - συντηρητές ελέγχουν το σώμα του δύο φορές την εβδομάδα για τυχόν φθορά. Κάθε 18 μήνες μεταφέρεται σε ένα εργαστήριο κάτω από το μαυσωλείο του, εξετάζεται και βυθίζεται σε χημικές ουσίες για συντήρηση .

Κύριε Φίλη δεν είμαι ένας ακραιφνής αντικομμουνιστής , αλλά ένας βαθειά αντι-υποκριτής. Με την υποκρισία αυτή συγκρούστηκε η Μεγαλομάρτης Αγία Βαρβάρα και έχασε την ζωή της.

Fileleftheros1966.blogspot.com

The GOVERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.co.telia.thegovernor
https://itunes.apple.com/us/app/gr.co.telia.thegovernor/id892727794?mt=8
https://www.facebook.com/pages/The-Governor/1428010330804005

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση