GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα...

Τα ψέματα τελείωσαν και για τις οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ό,τι προηγήθηκε δεν έχει σημασία, αφού σήμερα για τις έξι εξ αυτών α...

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα... Τα ψέματα τελείωσαν και για τις οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας ό,τι προηγήθηκε δεν έχει σημασία, αφού σήμερα για τις έξι εξ αυτών αρχίζουν τα play offs.

Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο «Nick Galis Hall», όπου ο Άρης, υπό το βλέμμα του νέου του μετόχου, Νίκου Λάσκαρη, αλλά και του Νίκου Γκάλη, υποδέχεται πάνοπλος την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στον Μαλίκ Χέρστον που είναι τραυματίας (κάκωση στον αριστερό ώμο), ενώ Γουίλμπεκιν και Ίνγκλις θα παίξουν παρά τα προβλήματά τους. Πρόκειται για τον ενδέκατο αγώνα των δύο ομάδων στα play offs και στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους έχουν από δύο προκρίσεις.

Ο ΠΑΟΚ, ενισχυμένος με τον Τζέι Αρ Μπρέμερ και δίχως αγωνιστικά προβλήματα πλην των Χαραλαμπίδη και Κακαρούδη, αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο, που προ διετίας τον είχε αποκλείσει, ενώ φέτος παρότι έχασε και στα δύο παιχνίδια, ηττήθηκε στην παράταση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Πυλαία.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται χωρίς κόσμο (εκτίει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας) τον Κολοσσό. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Ντι Τζέι Κούπερ και Ρεϊμάρ Μόργκαν, που αντικατέστησαν τον τιμωρημένο Γκιστ και τον Λαουάλ. Για τους Ροδίτες, που είχαν αποκλειστεί με 3-1 από τους «πράσινους» το 2012 στα ημιτελικά των play offs, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ντόμινικ Γουότερς (ενοχλήσεις στην πλάτη), ενώ από διάστρεμμα προέρχεται ο Τζάστιν Ρόμπινσον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 16:30 (Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 18:30 (Novasports 3)
Άρης-ΑΕΚ 20:30 (Novasports 2)

Δεύτεροι αγώνες (Σάββατο 16/5)
Κολοσσός-Παναθηναϊκός 16:30 (Novasports 2)
Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 19:00 (Novasports 2)
ΑΕΚ-Άρης 19:00 (OTE Sports 4)

*Η σειρά Ολυμπιακός-Κόροιβος θα αρχίσει την Πέμπτη 21/5 λόγω της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στο Final Four.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση