GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεμπρόν: "Έσκισα το πλάνο..."

Κάποιοι θα τον πουν ιδιοφυή. Άλλοι απείθαρχο. Η ουσία είναι πως ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε το καλάθι της μεγάλης νίκης των Καβαλίερς απένα...

Λεμπρόν: Κάποιοι θα τον πουν ιδιοφυή. Άλλοι απείθαρχο. Η ουσία είναι πως ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε το καλάθι της μεγάλης νίκης των Καβαλίερς απέναντι στους Μπουλς στο Σικάγο. Έστω κι αν, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, έπρεπε να αγνοήσει πλήρως την εντολή που είχε δώσει για την επίθεση ενάμιση δευτερολέπτου ο Ντέιβιντ Μπλατ.
«Για να είμαι ειλικρινής, το σύστημα που σχεδίασε ο προπονητής, το έσκισα. Είπα στον κόουτς 'δώσε μου την μπάλα. Είτε θα πάμε στην παράταση, είτε θα κερδίσω το παιχνίδι για μας'. Τόσο απλό ήταν. Υποτίθεται έπρεπε να δώσω την μπάλα σε κάποιον έξω, αλλά είπα στον κόουτς πως δεν πρόκειται να το κάνω. Του είπα να μου δώσει κάποιος την μπάλα και να κάνουν όλοι στην άκρη», δήλωσε ο «βασιλιάς».
Και φαίνεται πως και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ, που λίγο έλειψε να «κάψει» την ομάδα του ζητώντας τάιμ άουτ ενώ δεν είχε δικαίωμα πριν την τελευταία επίθεση, δεν κράτησε κακία στον Λεμπρόν Τζέιμς, τον οποίο αγκάλιασε με τη λήξη του ματς.
Όσο για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο; Σιγά που θα τον σταματούσε... «Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω εκτός. Τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για μας. Δεν θα καθόμουν έξω σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Οι συμπαίκτες μου με χρειάζονται, αυτή η σειρά αγώνων με χρειάζεται», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση