GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά η ΕΛΑΣ για το επεισόδιο της Κωνσταντοπούλου με αστυνομικό

Την απάντησή της για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί έξω από τη Βουλή μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αστυνομικού, για τα μέτρ...

Τι απαντά η ΕΛΑΣ για το επεισόδιο της Κωνσταντοπούλου με αστυνομικό
Την απάντησή της για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί έξω από τη Βουλή μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αστυνομικού, για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων, δίνει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

“Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

“Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής Αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων”, σημειώνει η ΕΛΑΣ, και προσθέτει: “Η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια”.

1 σχόλιο

  1. Αφου ετσι μιλησε στο αστυνομικο διευθυντη φανταζομαι στον βενζινα τι θα ειπε !!! Αυτους ομως εκλεξαμε. Να τους χαιρομαστε λοιπον !!! Ετσι για να χαιρεται ο κλεφτης και να φοβατε ο νοικυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση