GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν συγκατάθεση σε επώδυνα μέτρα

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει μέχρι σήμερα, δεν πρόκειται να δώσουμε καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέ...

Χρυσοβελώνη: Οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν συγκατάθεση σε επώδυνα μέτρα

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει μέχρι σήμερα, δεν πρόκειται να δώσουμε καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων που θα επιβαρύνουν κι άλλο τον ήδη ταλαιπωρημένο και εξαθλιωμένο ελληνικό λαό» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε «στο μακρύ και δύσβατο δρόμο» που έχει διανύσει μέχρι τώρα η κυβέρνηση, προκειμένου να καλύψει τα λάθη και τα κενά του παρελθόντος και να βρεθεί κοινό έδαφος με τους εταίρους ώστε να σφραγιστεί η πολυπόθητη συμφωνία που θα ανακάμψει τη χώρα μας και θα ανακουφίσει τον ελληνικό λαό.

«Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν» πρόσθεσε, εγκαλώντας τις προηγούμενες «μνημονιακές κυβερνήσεις» ως τις κύριες υπεύθυνες για την κοινωνική καταστροφή της χώρας αλλά και της ελληνικής οικονομίας.

Τόνισε δε ότι «με αφορμή τις λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος, είναι εμφανής η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών ώστε με διάφορα τεχνάσματα να καταφέρουν να πετύχουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας».

«Μια κριτική ματιά στα μέχρι τώρα δεδομένα θα οδηγήσει στη διαπίστωση ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία, μια επωφελής λύση για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Απ' ότι διαφαίνεται αυτή η έντιμη συμφωνία θα επιτευχθεί και τα αποτελέσματά της θα δικαιώσουν τον ελληνικό λαό» ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτοντας: «Όμως η πολυφωνία που εκφράζεται από διάφορες πλευρές για την επερχόμενη συμφωνία, δεν ωφελεί σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αντίθετα την επιβαρύνει και προκαλεί ανασφάλεια στον ελληνικό λαό σ' αυτή τη δύσκολη ώρα».

Και κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη: «Άλλωστε στις 25 Ιανουαρίου ο λαός έδωσε σαφή εντολή. Όχι στη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής που είχε ακολουθήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Όχι σε μέτρα υφεσιακά και εξοντωτικής λιτότητας. Η εκτέλεση της εντολής αυτής αποτελεί τη δέσμευσή μας απέναντι στον ελληνικό λαό».

1 σχόλιο

  1. «"αβ,αφ,εβ,εφ,ηβ,ηφ" (αντί για "αυ,ευ,ηυ")»


    Γράφει η Ερατώ Μπέλλου
    Είμαι υπέρ του να γράφονται οι συνδυασμοί «αυ,ευ,ηυ» με «β» και «φ»,δηλαδή
    «αβ,αφ,εβ,εφ,ηβ,ηφ».Το δε «β» και «φ» να μην παραλείπεται όταν ακολουθεί
    άλλο «β».«φ»,π.χ. «Έββοια»,«εφφορία» (άλλο το «εφορία»),.Θα εφαρμόζω αφτή
    την ορθογραφική αλλαγή και θα ενθαρρύνω και άλλους να την εφαρμόζουν.Επίσης
    η διαφορά «φσ» και «ψ» είναι ότι το «φσ» ανήκει σε 2 συλλαβές,και προφέρεται
    «φ-σ»,ενώ το «ψ» σε μία,και προφέρεται «πσ-»,π.χ.«δημοσίεφση»,«δημοσίεψη».
    Για υπερεφκολία,ας διατηρηθεί το «ϋ»(ύψιλον με διαλυτικά),π.χ. «αΰλου»,«ΑΫΛΟΣ».
    Ας εφαρμόζεται και στην εκκλησιαστική γλώσσα,π.χ. «Πιστέβω εις ένα Θεόν·τον
    Πατέρα,τον σταβρωθέντα υπέρ ημών Υιόν και το Άγιον Πνέβμα»,και στις ιστορικές
    φράσεις,π.χ.«Ελεφθερία ή Θάνατος».Όποιος θέλει ας χρησιμοποιεί «υ»,και όποιος
    άλλος θέλει «β»,«φ».Δεν έχει νόημα να θυμώνει κανείς μ' αφτή την ιδέα εναλλακτικής
    ορθογραφίας ή να μην του είναι εφχάριστη.Έρρωσθε και εβδαιμονείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση