GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από την απαγωγή και τον βασανισμό ηλικιωμένου από σπείρα ομογενών

Με συντονισμένες ενέργειες 5 ομογενείς από Ρωσία, Ουκρανία και Καζακστάν, απήγαγαν έναν 74χρονο, και βασάνισαν μέλη της οικογένειάς του με...

Σοκ από την απαγωγή και τον βασανισμό ηλικιωμένου από σπείρα ομογενών
Με συντονισμένες ενέργειες 5 ομογενείς από Ρωσία, Ουκρανία και Καζακστάν, απήγαγαν έναν 74χρονο, και βασάνισαν μέλη της οικογένειάς του με σκοπό να τους αποκαλύψει τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο.
Οι τρεις από τους συλληφθέντες, πλησίασαν τον 74χρονο την ώρα που εκείνος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην περιοχή της Κυψέλης, με ένα βανάκι. Τον απαγάγουν, τον βάζουν μέσα στο βαν και περιφέρονται στους δρόμους της Αττικής, βασανίζοντάς τον, προκειμένου να τους αποκαλύψει τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο σπίτι του.
Την ίδια στιγμή, οι άλλοι δύο συλληφθέντες, εισέβαλλαν στο σπίτι του, στην οδό Σποράδων στην Κυψέλη, ακινητοποίησαν με τη βία τη γυναίκα του και τον γιό τους, τους έδεσαν και τους βασάνιζαν προκειμένου να μάθουν τον κωδικό από το χρηματοκιβώτιο. Τελικά, μετά από λίγη ώρα, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο με οξυγονοκόλληση, πήραν αυτά που ήθελαν και εν συνεχεία, οι 3 που είχαν τον 74χρονο στο βαν, τον εγκατέλειψαν στην περιοχή των Πατησίων.
Οι 5 δράστες συνελήφθηκαν από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση