GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροπορικά ταξίδια με τις μεγαλύτερες ανέσεις

Οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν τις ανέσεις και τις παροχές που προσφέρουν στους επιβάτες, έτσι ώστε να κερ...

Αεροπορικά ταξίδια με τις μεγαλύτερες ανέσεις
Οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν τις ανέσεις και τις παροχές που προσφέρουν στους επιβάτες, έτσι ώστε να κερδίζουν όσο μπορούν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.
Εκτός από τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές διασκέδασης (π.χ. ταινίες) ορισμένες εταιρείες έχουν προχωρήσει αρκετά βήματα παραπέρα.
Από τηλεοπτικά κανάλια, μέχρι καθίσματα με ειδικά στηρίγματα για το λαιμό (ακόμη και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης) και headsets εικονικής πραγματικότητας για "νοερά ταξίδια" κατά τη διάρκεια της πτήσης, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο πρωτοποριακές παροχές που προσφέρουν μερικές αεροπορικές εταιρείες.

1. "Shower spa" για την Πρώτη Θέση στην Emirates


Οι επιβάτες της πρώτης θέσης στα αεροσκάφη A380 της Emirates μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης με ένα ζεστό… ντουζάκι και είδη περιποίησης του οίκου Bulgari και της εταιρείας Timeless Spa, απολαμβάνοντας παράλληλα αποτοξινωτικούς, φρέσκους χυμούς.

2. Καθίσματα-κρεβάτια της Qantas 

Τον περασμένο Οκτώβρη η Qantas αποκάλυψε τις νέες σουίτες της κατηγορίας business, με καθίσματα που γίνονται κρεβάτια και επιτρέπουν στους επιβάτες να παραμένουν ξαπλωμένοι ακόμη και κατά τη διάρκεια της απογείωσης και προσγείωσης. Τα καθίσματα αυτά υπάρχουν στα αεροσκάφη A330 που πραγματοποιούν πτήσεις εσωτερικού, αλλά και στην Ασία και Χαβάη.

3. Μαξιλάρι αυχένα και ειδικά προϊόντα από την Etihad για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης

Η Etihad προσφέρει στους επιβάτες της πρώτης θέσης και της business ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς: από νταντάδες μέχρι σουίτες με μπάτλερ και ευφάνταστα κοκτέιλ!
Η εταιρεία όμως φροντίζει και όσους ταξιδεύουν στην οικονομική θέση, με ειδικά μαξιλάρια αυχένα και προϊόντα όπως ωτοασπίδες, οδοντόβουρτσα και κάλτσες για να απολαύσουν έναν πιο ήσυχο ύπνο.

4. Δορυφορική τηλεόραση με τη Jet Blue 


Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Jet Blue ανακοίνωσε συνεργασία με την Amazon για να προσφέρει στους επιβάτες της… δορυφορική τηλεόραση κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μέσω της υψηλής ταχύτητας σύνδεσης broadband internet Fly-Fi.

5. Πιτζάμες του οίκου Missoni από την Qatar Airways


Οι επιβάτες της πρώτης θέσης που ταξιδεύουν με την Qatar Airways μπορούν να απολαύσουν τον υπνάκο τους φορώντας πιτζάμες από τον ιταλικό οίκο μόδας Missoni. Το πακέτο ύπνου συμπληρώνεται και από μια τσάντα, κάλτσες και μάσκα ματιών.

6. Headset εικονικής πραγματικότητας από την Qantas

Από τα μέσα Μαρτίου οι επιβάτες της πρώτης θέσης της Qantas μπορούν να "ταξιδεύουν νοερά" κατά τη διάρκεια της πτήσης σε διάφορα μέρη του κόσμου, με τη βοήθεια των headset εικονικής πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση