GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανέρχεται το σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης της Άννυ

Οι συνθήκες του θανάτου και της εξαφάνισης του σώματος της μικρής Άννυ διερευνώνται από τις αρχές ενώ οι αντιφάσεις στις οποίες εξακολ...

Επανέρχεται το σενάριο σεξουαλικής κακοποίησης της Άννυ

Οι συνθήκες του θανάτου και της εξαφάνισης του σώματος της μικρής Άννυ διερευνώνται από τις αρχές ενώ οι αντιφάσεις στις οποίες εξακολουθούν να πέφτουν οι κατηγορούμενοι υποψιάζουν τους αστυνομικούς για το τι κρύβεται πίσω από αυτό.

Ανώνυμη επιστολή που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δείχνει ότι η εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού ενδέχεται να σχετίζεται σε οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή εμπορίας οργάνων.

Ενώ εξετάζεται και η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού από τον 27χρονο Σάββα ή από κάποιον άλλο που το έκανε ενώ ο πατέρας το γνώριζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Espresso, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του πατέρα της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων παρακολουθούσε τις αντιδράσεις του δράστη. Ο ψυχίατρος είπε στους αστυνομικούς πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του παιδιού του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου.

"Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου" εκτίμησε ο ψυχίατρος.

Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών. Ο ειδικός κλήθηκε όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον πατέρα ο οποίος άλλαζε διαρκώς καταθέσεις.

Ταυτόχρονα εξετάζονται τρόποι να δώσει κατάθεση ο Γερμανός, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στο Βερολίνο, που ήταν ο χρηματοδότης της μητέρας με τεράστια ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση