GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γούντι Άλεν φοβάται ότι το πρώτο του σίριαλ θα είναι... καταστροφή

O βραβευμένος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν εξέφρασε σήμερα τον φόβο του ότι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στη μικρή οθόνη θα στεφθεί με ...

Ο Γούντι Άλεν φοβάται ότι το πρώτο του σίριαλ θα είναι... καταστροφή
O βραβευμένος σκηνοθέτης Γούντι Άλεν εξέφρασε σήμερα τον φόβο του ότι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στη μικρή οθόνη θα στεφθεί με αποτυχία και θα είναι μία καταστροφή, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να δεχθεί να σκηνοθετήσει μία τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό της Amazon.com.

Η Amazon είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι είχε συνάψει συμφωνία με τον Άλεν προκειμένου εκείνος να γράψει και να σκηνοθετήσει μια σειρά επεισοδίων διάρκειας μισής ώρας, τα οποία αναμένεται να προβληθούν στη διαδικτυακή της τηλεόραση.

“Πρόκειται για ένα καταστροφικό σφάλμα”, είπε ο 79χρονος σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στις Κάννες, με αφορμή την παρουσίαση της τελευταίας του ταινίας “Παράλογος Άνθρωπος” (Irrational Man). “Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Το παλεύω στο σπίτι. Δεν θα έπρεπε ποτέ να εμπλακώ σε αυτό”, τόνισε ο ίδιος.

Ο Γούντι Άλεν υπέθετε ότι το να γυρίσει 30λεπτα επεισόδια θα ήταν για εκείνον κάτι το πολύ εύκολο, ωστόσο αποδείχθηκε κάτι το πολύ δύσκολο. “Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο. Το να σκηνοθετείς μία ταινία είναι κάτι που χρειάζεται προσπάθεια, χρόνο, αλλά το να σκηνοθετήσεις 6 μισάωρα επεισόδια υπέθετα ότι θα ήταν 'παιχνιδάκι'. Φτιάχνω μισή ώρα, φτιάχνω άλλη μισή ώρα... αλλά δεν είναι έτσι. Είναι πολύ, πολύ δύσκολο και απλά ελπίζω να μην απογοητεύσω την Amazon”, υπογράμμισε.

“Το παλεύω, δεν είμαι καλός σε αυτό, δεν έχω παρακολουθήσει πρόσφατα τηλεοπτικές σειρές, αλήθεια, επομένως, δε γνωρίζω τι κάνω. Τα κάνω μαντάρα. Αναμένω ότι αυτό θα είναι μία συμπαντική ντροπή όταν προβληθεί”.

Η τηλεοπτική σειρά του Γούντι Άλεν αναμένεται να προβληθεί τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση