GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ "ΦΥΤΙΛΙ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;

Θα ανάψει άραγε το "φυτίλι" στα Σκόπια; Μπορεί να ανάψει. Ή μπορεί και να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Ό,τι και να γίνει όμως, ο χρ...

Θα ανάψει άραγε το "φυτίλι" στα Σκόπια; Μπορεί να ανάψει. Ή μπορεί και να καθυστερήσει λίγο ακόμη. Ό,τι και να γίνει όμως, ο χρόνος έρχεται να αποδείξει πως, οι εθνολογικές διαφορές στο εσωτερικό ενός "κράτους", οι βλέψεις "αλυτρωτισμού" από γείτονες και ο επεκτατισμός, ούτε εξαλείφονται, αλλά ούτε και καλύπτονται από τη χρήση ονομάτων, όσο μεγάλα και σεβαστά είναι αυτά.
Ίσως ήρθε ο χρόνος, να δουν οι γείτονές μας το πόσο απροστάτευτους και ευάλωτους τους έχει καταστήσει η πολιτική που -επί 25 χρόνια- ακολουθούν και η οποία τους έχει φέρει σε σύγκρουση (έστω και σιωπηρή) με την Ελλάδα και τους έχει αφήσει εκτός ΝΑΤΟ, σε μία περίοδο που οι εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή μας έχουν αυξηθεί.
Ευχόμαστε, η Κυβέρνηση να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να είναι έτοιμη να φέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν τις μεταξύ μας σχέσεις και οι οποίες θα σταθεροποιήσουν τη θέση των γειτόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση