GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητικές πηγές: Πολιτικό το ζήτημα της διαπραγμάτευσης

“Πολιτικό” χαρακτήρισε το ζήτημα των συζητήσεων με τους θεσμούς κυβερνητικός παράγοντας μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Bruss...

Κυβερνητικές πηγές: Πολιτικό το ζήτημα της διαπραγμάτευσης

“Πολιτικό” χαρακτήρισε το ζήτημα των συζητήσεων με τους θεσμούς κυβερνητικός παράγοντας μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Brussels Group, προσθέτοντας, πάντως, ότι “υπάρχει ικανό περιθώριο ευελιξίας για να επιτευχθεί συμφωνία, αλλιώς δεν θα συζητούσαμε”.

Ερωτηθείς για την ατζέντα των διαπραγματεύσεων, ο συγκεκριμένος παράγοντας ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι “συζητούμε πάνω στα θέματα που η σύγκλιση είναι μικρή και όχι για τα θέματα που η σύγκλιση είναι μεγάλη. Εκεί δεν χρειάζεται”.

Από την πλευρά του, άλλος κυβερνητικός παράγοντας ανέφερε ότι “έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, ξέρουμε πού, και φτιάξαμε ημερήσια διάταξη για το πώς θα προχωρήσουμε τις επόμενες ημέρες. Το Eurogroup μιλούσε για κάποια ανοιχτά ζητήματα. Αυτά θα συζητηθούν”.

Νέα τηλεδιάσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, ενώ η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο.

Εξάλλου, σύσκεψη με τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών πραγματοποίησε ο υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης, περίπου την ώρα της τηλεδιάσκεψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση